GoPreggo

'Motion er godt - også når du er gravid.

Alle gravide anbefales mindst 30 minutters motion om dagen, hvis graviditeten forløber normalt og lægen ikke har frarådet det.'

Sundhedsstyrelsen 2016.

 

Der er efterhånden kommet mere fokus og viden omkring fysisk aktivitet under graviditeten, men der er stadig mange, som er i tvivl om hvad man må og ikke må lave af træning under graviditeten.

Derfor har jeg valgt at lave forløb med et twist af faglig viden bag, dvs. med foredrag fra mig og jordemoder Helene Dreyer omhandlende graviditet, træning og kroppens respons på begge dele samt fostrets udvikling gennem graviditeten.

 

Du har hermed du muligheden for, at forberede dig fysisk og mentalt til din fødsel, få inspiration og vejledning til din træning under graviditeten samt møde andre seje gravide, der er klar på at svede og blive klogere på kroppens formåen under graviditeten.

 

HOLD DIG I FYSISK GOD FORM OP TIL DIN FØDSEL

 

Hvad er

GOPREGGO?

Er et 8 ugers forløb med en spændende kombination af træning og teori, hvor den gravide og baby er i fokus. I træningen tages der hensyn til den enkelte gravide samtidig med at der skabes et fællesskab, som oftes ses at fortsætte efter forløbet.

 

Hvor afholdes

TRÆNINGEN?

Torsdag i frederiksberg have, mødes ved hovedindgangen.

Lørdag i fælledparlen, mødes foran Idrætshuset, Gunnar Nu Hansens Plads 7.

 

Mere

INFO OM FORLØBET

Holdstart: Torsdag d. 17/5 kl 16.00 & Lørdag d. 12/5 kl 10.00

Varighed: 8 uger

Pris: 2500 kr pr.person*

 

Hvad er inkluderet i

FORLØBET?

- 8 træninger fordelt på 8 uger (enten torsdag eller lørdag)

- Workshop omkring træning under graviditeten (ca. 1 times

varighed). Afholdes lørdag d. 12/5 kl 12.00 i Idræthuset.

- DitKnib- online bækkenbundstræning (læs mere her)

- Medlem af lukket facebookgruppe, hvor der løbende vil være sparring og inspiration til træning og sund livsstil under graviditeten

- Tilknyttet jordemoder (Helene Dreyer) gennem forløbet

- Træningsprogram til hele perioden

 

Hvem kan

TILMELDE SIG

Alle gravide kan deltage i GoPreggo, du skal blot skrive en mail til mig med terminsdato, træningshistorik, og eventuelle problemer under graviditeten.

Send den til line@goline.dk

 

*min 4 deltagere før holdet oprettes!

FORLØB MED GRAVIDTRÆNING

GRAVIDTRÆNING-INDENDØRS

 

8 uger

 

PRIS:

2500 kr

 

INKL:

8 x træninger fordelt på 8 uger

Foredrag om graviditet

Vejledning og inspiration til træning

GoPreggo Træning

Maja

Inden jeg blev gravid trænede jeg crossfit tre gange om ugen og jeg var vild med det. Efter jeg blev gravid, blev jeg ret nervøs, hvor meget og hvordan jeg måtte træne. Jeg holdte derfor op med at træne, men så hørte jeg om Lines ”GoPreggo hold” i Fælledparken. Det var lige hvad jeg søgte efter. Line gav mig troen tilbage på, at jeg sagtens kunne træne mens jeg var gravid. Hver lørdag formiddag fik jeg frisk luft til hovedet og fik brugt min krop på en måde, hvor jeg følte mig tryg og samtidig stærk. Jeg synes, at det var fedt at Line startede hver træning ud med en kort gennemgang, af hvorfor og hvordan man kan træne, når man er gravid. Jeg blev udfordret af Lines træningsmetoder. Jeg har fx altid sagt, at løb ikke lige var mig og pludselig befandt jeg mig løbende rundt i Fælledparken og følte mig flyvende og let på tå, på trods af min voksende mave. Ud over løb lavede vi en masse cirkeltræning, hvor jeg virkelig fik presset mig selv, men hele tiden med en tryg følelse i kroppen, fordi Line havde gennemgået øvelserne inden vi gik i gang og hun forklarede, hvorfor de enkelte øvelser var gode at lave under graviditeten. Line er en super kompetent træner og hun holder godt øje med en, mens man træner, fx fik hun lige korrigeret min squat-teknik og hun hepper, så man altid lige kan give sig 10 % mere end man troede.

”GoPreggo” får mine varmeste anbefalinger og jeg glæder mig til at skulle træne med Line på hendes ”GoMum hold”, når jeg om et par måneder har født.

Maja

 

Line Nielsen

CVR.nr: 37345733

Østerbro

Copyright @ All Rights Reserved