#GRAVID FORLØB

 

#MOR OG BARN TRÆNING

 

#BØRNE FORLØB

 

#FAMILIETRÆNING

#HOLD FORLØB

 

#HOLD DROP-IN

 

#PERSONLIG TRÆNING

 

#SENIORTRÆNING

DitKnib

Online træning af bækkenbunden

Din bækkenbund belastes under både graviditet og når du føder.

Belastningen på bækkenbunden kan påvirke din evne til at holde på vandet, hvilket kan afhjælpes gennem simple effektive øvelser,

som udføres regelmæssigt.

Der vil være grundig instruktion gennem både video og mundtlig vejledning.

START allerede I DAG!

Bækkenbunden under graviditet og efter fødsel

 

Under en graviditet skabes der, i takt med den voksende mave, en øget belastning og tyngde på bækkenbundens muskler. Den øgede belastning kan medfører inkontinens, hvorfor det er en god idé, at du, allerede når du bliver gravid, har en god kontakt til din bækkenbund og fortsat holder den stærk, sund og elastisk med regelmæssig træning under hele din graviditet.

 

 

Med DitKnib- onlinekursus får du netop en vejledning af de bedste indenfor område.

Rikke og Mille, som begge er fysioterapeut uddannet og har en stor erfaring med træning af bækkenet før og efter graviditeten, vil give dig EFFEKTIVE bækkenbundsøvelser, der foruden selve knibet, vil fokusere på samspillet mellem din bækkenbund, musklerne omkring dit bækken og dit åndedræt.

 

 

HVAD FÅR JEG?

Du får en indegående viden om bækkenbundens opbygning og funktion, hvordan en graviditet og fødsel kan påvirke din bækkenbund samt et helt vidensmodul omkring begrebet inkontinens.

Du får naturligvis også en hel bunke af simple råd og redskaber til, hvordan du kan optimere din bækkenbund og forebygge/mindske risici for inkontinens under graviditet og efter fødsel.

Du får en printevenlig logbog, så du kan holde styr på din træning, og vejledning til hvordan du gør øvelserne svære.

Kvinderne bag DitKnib

Fysioterapeut med speciale i gynækologisk, urologisk og obstetrisk fysioterapi, idrætsfysioterapi og akupunktur samt Mekanisk Diagnostik og Terapi.

 

Stor erfaring med individuel behandling og holdtræning af personer med urininkontinens, bækkeninstabilitet, hofte/lyskegener samt lænderygbesvær.

Fysioterapeut med speciale indenfor idrætsfysioterapi, fysiopilates og akupunktur samt Mekanisk Diagnostik og Terapi.

 

Stor erfaring med individuel behandling og holdtræning af gravide og øvrige personer med bækkeninstabilitet, hofte/lyskegener samt lænderygbesvær.

Line Nielsen Hedegaard

CVR.nr: 37345733

Østerbro

Copyright @ All Rights Reserved