Gravidblog

GO

LINE

#GOPREGGO

GRAVIDITETSTRÆNING

 

#GOMUM

MOR OG BARN

 

#GODAD

FAR OG BARN

#GOFAMILY

TRÆNING FOR HELE FAMILIEN

 

#GOYOU

PERSONLIG TRÆNING

 

#GOTOGETHER

HOLDTRÆNING

En blog om træning under graviditet

Om store tanker og små trænings-fif for gravide.

En blog med videnskabelige teorier og hverdagsberetninger om det at være fysisk aktiv under graviditeten og føle sig tilpas og glad i det. Om de fysiologiske respons på træning under graviditet, krydret med mine følelser og tanker samt al den gode energi det giver, at gøre noget godt for mig selv.

 

Jeg håber at de forskellige indlæg og fortællinger fra min aktive graviditet kan inspirere flere til at finde en tryghed, ro og lyst til at træne under graviditeten og ikke mindst starte nogle tanker omkring at holde sig sund og aktiv mens man er gravid.

Jeg har meget at fortælle..

Det har været længe undervejs, at jeg ville dele lidt ud af min(e) graviditets oplevelse(r).

Men er for mig er det også enormt grænseoverskridene, da jeg er ret privat menneske, der normalt kun deler sådanne ting med familie og venner.

Men jeg har så meget at fortælle. Og jeg har efterhånden en del erfaring med træning under graviditet, både under min(e) egen/egne, men også mine seje kunders. Men vigtigst af alt (for mig), har jeg også en hulens masse fysiologisk og teoretisk viden, som jeg ønsker at dele med jer!

 

Men lad mig starte med, at fortælle lidt om mig selv!

Jeg hedder Line, og er ejer af GoLine, som efterhånden har eksisteret i 3 år (dog med et barsel-break på næsten ét år). Sammen med min mand Jens, har vi fået verdens skønneste dreng Willum (2 år) og venter nu andet barn.

Livet er gået MEGET stærkt for os de sidste 4 år. Fra at være forvirrende studerende, til at have fuldtidsjob, få børn og ja snart flytte ud af byen. Vi kan stadig være lidt forvirret, mest af alt over hvor hurtigt tiden går og hvor meget vi har lavet, udrettet og gennemført de sidste par år. Gad vide hvad de næste 4 år vil byde på?

LÆS MED HER:

Line Nielsen Hedegaard

CVR.nr: 37345733

Østerbro

Copyright @ All Rights Reserved