GO

FAMILY

#FAMILIETRÆNING

- TRÆNING I ALLE ALDRE


HVORFOR VÆRE FYSISK AKTIV MED FAMILIEN?

Som forælder er du en af dit barns vigtigste rollemodeller. For dit barn gør, hvad du gør. Derfor er det vigtigt at skabe nogle sunde vaner i familien. Udover at spise sundt og handler det om at bevæge sig lidt mere.


Personer i alle aldre, børn, voksne, ældre, kvinder som mænd, opnår positive fysiologiske ændringer som følge af fysisk aktivitet. Er man fysisk aktiv har man større chance for at forøge knoglemasse og dermed få stærkere knogler. Derudover har det en positiv effekt på selvtilliden. Et aktivt liv som barn, ung og voksen kan være med til at forebygge sygdomme senere hen i livet.


Hvad er  
FAMILIE TRÆNING?

Det er ikke altid, at der er tid til at få trænet, når man er en travl familie. Men alle har brug for at få frisk luft og bevæge sig, og hvorfor ikke gøre det sammen og som en hyggeligt ting. Det er kun godt og giverigt, hvis dine børn vokser op i en aktiv hverdag med masser af bevægelse og motion. Du som forælder kan være med til at præge dit barn/dine børn i den rigtige retning samt være et godt forbillede.


Hvor og hvornår

FOREGÅR TRÆNINGEN?

Der er træning den sidste lørdag i hver måned.  
Træningen begynder kl 10.00, og er som udgangspunkt i Fælledparken (mødes ved den grønne basketbane). Men i tilfælde af regn, slud og god vind vil vi benytte os af Idrætshusets indendørs facililteter.


Hvad er
PRISEN?

Pris: 60 kr pr gang (voksne og børn, over 12 år)


Hvem kan
DELTAGE?

Alle familier der har lyst og mod på at få bevæget sig sammen på en sjov og aktiv måde.

Hvis du har spørsgmål send gerne en mail til line@goline.dk.

Line Nielsen Hedegaard

CVR.nr: 37345733

Østerbro

Copyright @ All Rights Reserved