Udendørs gravidtræning


Gravidtræning er for dig som ønsker at forberede dig fysisk og mentalt til din fødsel. 
Ifølge sundhedsstyrelsen er fysisk aktivitet under graviditeten gavnligt for både mor og barn. Derudover viser undersøgelser, at fysisk aktive gravide har færre komplikationer under fødslen end mindre aktive gravide.


Men som gravid kan det være svært at finde hoved og hale i, hvad du må og hvilke øvelser og bevægelser du bør undgå. På dette hold vil du få inspiration og vejledning til, hvordan du må træne i de forskellige trimester samt blive klogere på kroppen formåen under graviditeten. 

Hvad er

GRAVIDTRÆNING?

Et forløb med en spændende kombination af træning og teori, hvor den gravide og baby er i fokus. I træningen tages der hensyn til den enkelte gravide samtidig med at der skabes et fællesskab, som oftes ses at fortsætte efter forløbet.

Træningen består af styrke og kardio, hvor der er mulighed for at få sved på panden, ømme muskler, men aldrig blodsmag i munden.

Det er kontrolleret træning med fokus på kvaliteten i øvelserne og fysiologien bag.


Hvem kan

DELTAGE?

Alle raske gravide med en ukompliceret graviditet er velkommen på holdene, når du har lyst og overskud. Jeg anbefaler, at du har været til nakkefoldsscanning inden du deltager i træningen samt rådført dig med egen læge eller jordemoder. Giv venligst besked inden træningen påbegyndes, hvis du har særlige behov, skader eller komplikationer, som skal tages hensyn til.


Hvor og hvornår

AFHOLDES TRÆNINGEN?

Torsdage kl 18.00 i Fælledparken
Opstart torsdag d. 20/5 uge 20

Tirsdage kl 17.00 i Søndermarken

Opstart tirsdag d. 2/6 uge 22


Varighed: 8 uger

Pris:  1.600 kr pr.person


Hvad er

INKLUDERET I FORLØBET?

- 8 træninger fordelt på 8 uger 

- Max. 10 deltagere på holdet

- Fødselsforberedelse (som grundet Corona situationen forgår online)

- Medlem af lukket facebookgruppe, hvor der løbende vil være sparring og inspiration til træning og sund livsstil under graviditeten

- Tilknyttet jordemoder (Helene Dreyer), som du møder til fødselsforberedelsen

- Træningsprogram til hele perioden
*min 4 deltagere før holdet oprettes!

Tilmeld dig her

 
 
 
Onsdage kl. 17.00 i Fælledparken
Tirsdage kl. 17.00 i Søndermarken
Tirsdage kl 17.00 i Fælledparken
 
1. trimester
2. trimester
3. trimester
 
 
 
 
 

Du vil efter din tilmeldelse modtage praktisk information om forløbet per mail.

DET SIGER DE GRAVIDE

Inden jeg blev gravid trænede jeg crossfit tre gange om ugen og jeg var vild med det. Efter jeg blev gravid, blev jeg ret nervøs, hvor meget og hvordan jeg måtte træne. Jeg holdte derfor op med at træne, men så hørte jeg om Lines ”Gravid hold” i Fælledparken. Det var lige hvad jeg søgte efter. Line gav mig troen tilbage på, at jeg sagtens kunne træne mens jeg var gravid. Hver lørdag formiddag fik jeg frisk luft til hovedet og fik brugt min krop på en måde, hvor jeg følte mig tryg og samtidig stærk. Jeg synes, at det var fedt at Line startede hver træning ud med en kort gennemgang, af hvorfor og hvordan man kan træne, når man er gravid. Jeg blev udfordret af Lines træningsmetoder. Jeg har fx altid sagt, at løb ikke lige var mig og pludselig befandt jeg mig løbende rundt i Fælledparken og følte mig flyvende og let på tå, på trods af min voksende mave. Ud over løb lavede vi en masse cirkeltræning, hvor jeg virkelig fik presset mig selv, men hele tiden med en tryg følelse i kroppen, fordi Line havde gennemgået øvelserne inden vi gik i gang og hun forklarede, hvorfor de enkelte øvelser var gode at lave under graviditeten. Line er en super kompetent træner og hun holder godt øje med en, mens man træner, fx fik hun lige korrigeret min squat-teknik og hun hepper, så man altid lige kan give sig 10 % mere end man troede.

”Gravidtræning” får mine varmeste anbefalinger og jeg glæder mig til at skulle træne med Line på hendes ”Mor og barn hold”, når jeg om et par måneder har født.

Maja

Gravidtræning

Maja