Online gravidtræning

Træningsforløb til gravide


Som gravid kan det være svært at finde hoved og hale i, hvad du må og hvilke øvelser og bevægelser du bør undgå. I dette online forløb vil du få inspiration og vejledning til, hvordan du må træne i de forskellige trimester samt blive klogere på kroppen formåen under graviditeten. 


Hvad er

GRAVIDTRÆNING?

Er et 4 ugers online forløb til dig som ønsker at forberede dig fysisk og mentalt til din fødsel. Du får en spændende kombination af træning og teori, hvor den gravide og baby er i fokus.
I træningen tages der hensyn til den enkelte gravide, og du tages i hånden og guides gennem en styrkende og energigivende træning, som er tilpasset det trimester du er i.

Træningen er kontrollet og består af styrke og kardio, hvor der er mulighed for at få sved på panden og ømme muskler,.

Der er stor fokus på kvaliteten i øvelserne og fysiologien bag.

Træningerne foregår hjemme på stuegulvet eller udendørs i det fri og kræver blot mobilen, elastik (fås ved køb af forløb) og en måtte.


Hvem kan

DELTAGE?

Alle raske gravide med en ukompliceret graviditet er velkommen på holdene, når du har lyst og overskud. Jeg anbefaler, at du har været til nakkefoldsscanning inden du deltager i træningen samt rådført dig med egen læge eller jordemoder.


Hvad med

UDSTYR? 
Når du tilmelder dig træning, har du mulighed for at bestille 2 elastikker, som skal bruges til træning.
Ellers har du blot brug for en måtte eller et tæppe at ligge på.


Hvad er

INKLUDERET I FORLØBET?

- 8 træninger á 30-40 min fordelt på 4 uger  

- Folder omkring træning under graviditet

- Kan tilkøbe elastikker (rund og aflang)

- Videoer hvor jeg undervejs forklarer, viser og træner øvelserne med dig. Herved får du den bedste mulighed for optimal teknik og udbytte af træningen
- Online træningsystem, hvor der er god mulighed for at stille spørgsmål eller kommunikere med mig omkring træningen.

- GoPreggo E-bog, af Emilie Bruhn Gershøj og Line Nielsen Hedegaard


Hvad er 

Prisen?

Pris: 499 kr. pr. person

Tilmeld dig her

 
Ja tak
Nej tak, jeg har selv
 
 
 
 
1. trimester
2. trimester
3. trimester
 
 
 
 
 

DET SIGER DE GRAVIDE

Gravidtræning

Maja

Inden jeg blev gravid trænede jeg crossfit tre gange om ugen og jeg var vild med det. Efter jeg blev gravid, blev jeg ret nervøs, hvor meget og hvordan jeg måtte træne. Jeg holdte derfor op med at træne, men så hørte jeg om Lines ”Gravid hold” i Fælledparken. Det var lige hvad jeg søgte efter. Line gav mig troen tilbage på, at jeg sagtens kunne træne mens jeg var gravid. Hver lørdag formiddag fik jeg frisk luft til hovedet og fik brugt min krop på en måde, hvor jeg følte mig tryg og samtidig stærk. Jeg synes, at det var fedt at Line startede hver træning ud med en kort gennemgang, af hvorfor og hvordan man kan træne, når man er gravid. Jeg blev udfordret af Lines træningsmetoder. Jeg har fx altid sagt, at løb ikke lige var mig og pludselig befandt jeg mig løbende rundt i Fælledparken og følte mig flyvende og let på tå, på trods af min voksende mave. Ud over løb lavede vi en masse cirkeltræning, hvor jeg virkelig fik presset mig selv, men hele tiden med en tryg følelse i kroppen, fordi Line havde gennemgået øvelserne inden vi gik i gang og hun forklarede, hvorfor de enkelte øvelser var gode at lave under graviditeten. Line er en super kompetent træner og hun holder godt øje med en, mens man træner, fx fik hun lige korrigeret min squat-teknik og hun hepper, så man altid lige kan give sig 10 % mere end man troede.

”Gravidtræning” får mine varmeste anbefalinger og jeg glæder mig til at skulle træne med Line på hendes ”Mor og barn hold”, når jeg om et par måneder har født.

Maja