Gravidtræning er for dig som ønsker at forberede dig fysisk og mentalt til din fødsel. 
Ifølge sundhedsstyrelsen er fysisk aktivitet under graviditeten gavnligt for både mor og barn. Derudover viser undersøgelser, at fysisk aktive gravide har færre komplikationer under fødslen end mindre aktive gravide.


Men som gravid kan det være svært at finde hoved og hale i, hvad du må og hvilke øvelser og bevægelser du bør undgå. På dette hold vil du få inspiration og vejledning til, hvordan du må træne i de forskellige trimester samt blive klogere på kroppen formåen under graviditeten. 

Hvad er

SOMMERTRÆNING FOR GRAVIDE?

Og ønsker at holde dig sund og aktiv under graviditeten.

Så kom og træn med på vores gravidhold i mandage kl 17.00 Fælledparken, hvor den gravide og baby er i fokus.

Træningen består af styrkende øvelser for bækkenbunden, hofter og ryg. Der er også god mulighed for at få pulsen op og send på panden.

Det er kontrolleret træning med fokus på kvaliteten i øvelserne og fysiologien bag.Hvem kan

DELTAGE?

Alle raske gravide med en ukompliceret graviditet er velkommen på holdene, når du har lyst og overskud. Jeg anbefaler, at du har været til nakkefoldsscanning inden du deltager i træningen samt rådført dig med egen læge eller jordemoder. Giv venligst besked inden træningen påbegyndes, hvis du har særlige behov, skader eller komplikationer, som skal tages hensyn til.Hvor og hvornår

AFHOLDES TRÆNINGEN?

Mandage kl 17.00-18.00 i Fælledparken

Torsdage kl 17.00-18.00 i Søndermarken

 

Pris: 200 kr. pr. gang

Har du allerede deltaget på et GoLine gravidhold eller har tilmeldt dig et hold med start fra august, koster træningen 150 kr. pr. gang.

Betales til 626668 når du tilmelder dig. Hvordan tilmelder jeg mig

SOMMERTRÆNINGEN?

Nedenfor tilmelder du dig gravidtræningen.

Når du har betalt for træningen, modtager du en bekræftelse pr mail.

 

Tilmeld dig her

 
Ja tak
Nej tak, jeg har selv
 
 
 
Mandag d. 6/7 kl 17.00 i Fælledparken
Torsdag d. 9/7 kl 17.00 i Søndermarken
Mandag d. 13/7 kl 17.00 i Fælledparken
Torsdag d. 16/7 kl 17.00 i Søndermarken
Mandag d. 20/7 kl 17.00 i Fælledparken
Torsdag d. 23/7 kl 17.00 i Søndermarken
Mandag d. 27/7 kl 17.00 i Fælledparken
Torsdag d. 30/7 kl 17.00 i Søndermarken
 
1. trimester
2. trimester
3. trimester
 
 
 
 
 

DET SIGER DE GRAVIDE

Inden jeg blev gravid trænede jeg crossfit tre gange om ugen og jeg var vild med det. Efter jeg blev gravid, blev jeg ret nervøs, hvor meget og hvordan jeg måtte træne. Jeg holdte derfor op med at træne, men så hørte jeg om Lines ”Gravid hold” i Fælledparken. Det var lige hvad jeg søgte efter. Line gav mig troen tilbage på, at jeg sagtens kunne træne mens jeg var gravid. Hver lørdag formiddag fik jeg frisk luft til hovedet og fik brugt min krop på en måde, hvor jeg følte mig tryg og samtidig stærk. Jeg synes, at det var fedt at Line startede hver træning ud med en kort gennemgang, af hvorfor og hvordan man kan træne, når man er gravid. Jeg blev udfordret af Lines træningsmetoder. Jeg har fx altid sagt, at løb ikke lige var mig og pludselig befandt jeg mig løbende rundt i Fælledparken og følte mig flyvende og let på tå, på trods af min voksende mave. Ud over løb lavede vi en masse cirkeltræning, hvor jeg virkelig fik presset mig selv, men hele tiden med en tryg følelse i kroppen, fordi Line havde gennemgået øvelserne inden vi gik i gang og hun forklarede, hvorfor de enkelte øvelser var gode at lave under graviditeten. Line er en super kompetent træner og hun holder godt øje med en, mens man træner, fx fik hun lige korrigeret min squat-teknik og hun hepper, så man altid lige kan give sig 10 % mere end man troede.

”Gravidtræning” får mine varmeste anbefalinger og jeg glæder mig til at skulle træne med Line på hendes ”Mor og barn hold”, når jeg om et par måneder har født.

Maja

Gravidtræning

Maja

Line Nielsen Hedegaard

CVR.nr: 37345733

Østerbro

Copyright @ All Rights Reserved