#GRAVIDTRÆNING

-SUND OG AKTIV GRAVIDITET!

GO

PREGGO

Gravidtræning er for dig som ønsker at forberede dig fysisk og mentalt til din fødsel. Du vil få inspiration og vejledning til hvordan du må træne i de forskellige trimester, møde andre seje gravide, samt blive klogere på kroppen formåen under graviditeten. Derfor får du i træningen et twist af faglig viden  samt oplæg omkring fødslen og de forskellige faser fra jordemoder Helene Dreyer.

Hvad er

Gravidtræning?

Er et 8 ugers forløb med en spændende kombination af træning og teori, hvor den gravide og baby er i fokus. I træningen tages der hensyn til den enkelte gravide samtidig med at der skabes et fællesskab, som oftes ses at fortsætte efter forløbet.

Træningen består af styrke og kardio, hvor der er mulighed for at få sved på panden, ømme muskler, men aldrig blodsmag i munden.

Det er kontrolleret træning med fokus på kvaliteten i øvelserne og fysiologien bag.


Hvor afholdes

TRÆNINGEN?

Mandage kl 17.00 i Idrætshuset, Gunnar Nu Hansens plads

Onsdage kl 17.00 på Vesterbro bibliotek og kulturhus
Træningen er indendørs.


Mere

INFO OM FORLØBET

Næste holdstart:

Mandag d. 6/1-2020 & 2/3-2020 på Østerbro

Onsdag d. 8/1- 2020 & 4/3-2020 på Vesterbro


Varighed: 8 uger

Pris:  1.600 kr pr.person


Hvad er inkluderet i

FORLØBET?

- 8 træninger fordelt på 8 uger (enten mandag eller onsdag)

- Åben jordemoderkonsulation (starten af forløbet)

- Fødselsforberedelse (i slutningen af forløbet)

- Medlem af lukket facebookgruppe, hvor der løbende vil være sparring og inspiration til træning og sund livsstil under graviditeten

- Tilknyttet jordemoder (Helene Dreyer), som du møder ved den åbne konsultation samt til fødselsforberedelsen

- Træningsprogram til hele perioden


Hvem kan 

TILMELDE SIG

Alle gravide kan deltage i gravidtræning, du skal blot skrive en mail  med terminsdato, træningshistorik, og eventuelle problemer under graviditeten.

Send den til line@goline.dk


*min 4 deltagere før holdet oprettes!

Gravidtræning

Maja

DET SIGER DE GRAVIDE

Inden jeg blev gravid trænede jeg crossfit tre gange om ugen og jeg var vild med det. Efter jeg blev gravid, blev jeg ret nervøs, hvor meget og hvordan jeg måtte træne. Jeg holdte derfor op med at træne, men så hørte jeg om Lines ”Gravid hold” i Fælledparken. Det var lige hvad jeg søgte efter. Line gav mig troen tilbage på, at jeg sagtens kunne træne mens jeg var gravid. Hver lørdag formiddag fik jeg frisk luft til hovedet og fik brugt min krop på en måde, hvor jeg følte mig tryg og samtidig stærk. Jeg synes, at det var fedt at Line startede hver træning ud med en kort gennemgang, af hvorfor og hvordan man kan træne, når man er gravid. Jeg blev udfordret af Lines træningsmetoder. Jeg har fx altid sagt, at løb ikke lige var mig og pludselig befandt jeg mig løbende rundt i Fælledparken og følte mig flyvende og let på tå, på trods af min voksende mave. Ud over løb lavede vi en masse cirkeltræning, hvor jeg virkelig fik presset mig selv, men hele tiden med en tryg følelse i kroppen, fordi Line havde gennemgået øvelserne inden vi gik i gang og hun forklarede, hvorfor de enkelte øvelser var gode at lave under graviditeten. Line er en super kompetent træner og hun holder godt øje med en, mens man træner, fx fik hun lige korrigeret min squat-teknik og hun hepper, så man altid lige kan give sig 10 % mere end man troede.

”Gravidtræning” får mine varmeste anbefalinger og jeg glæder mig til at skulle træne med Line på hendes ”Mor og barn hold”, når jeg om et par måneder har født.

Maja

Line Nielsen Hedegaard

CVR.nr: 37345733

Østerbro

Copyright @ All Rights Reserved