På Mor og barn forløbet har du muligheden for at genvinde din styrke og kondition efter graviditeten. Udover holdtræningen, følger du et træningsprogram, som kan laves hjemme på stuegulvet.

Der er fokus på at få styrket bækkenbunden, genoptrænet de delte mavemuskler og at komme i form igen i et roligt og sikkert tempo, som er tilpasset den enkelte.

HVAD ER MOR OG BARN FORLØB?

Et 6 ugers mor og barn træningsforløb er til dig, som ønsker at komme i form og genvinde styrken efter din graviditet. Holdtræningen foregår to gang om ugen på små hold af otte mødre med tid til den enkelte. Udover den ugentlige træning, vil du få et træningsprogram, som du kan følge og lave hjemme på stuegulvet, i fitness, udendørs eller hvor det passer dig bedst. 


HVEM KAN DELTAGE?

Holdet er for dig som gerne vil i gang /er i gang/har været meget/lidt aktiv under din graviditet.
Dvs. for alle som ønsker at blive stærkere, gladere og få mere overskud. 

I disse tider, hvor vi kørere med meget små hold, er der både plads til dig der er  'begynder' og 'øvet' på alle holdene.

Det er altså træning for dig, som netop skal starte træningen op og dermed ønsker ekstra opmærksomhed på bækkenbunden (begynder). Samt for dig, som allerede er i gang med din træning, og som ønsker at blive udfordret på blandt andet styrke og kondition (øvet). Der vil stadig være fokus på bækkenbund og mave. 

Der vil der være fokus og tid til den enkelte, og derved mulighed for at opnå sine ønskede individuelle mål for forløbet.

Ved første træning er der mulighed for at få målt afstanden mellem mavemusklerne, og hvis behovet er for det, vil der trænes mod at få dem samlet.


HVAD BESTÅR TRÆNING AF?

Udover styrkende øvelser for bækkenbunden, er der både genopbyggende og styrkende øvelser for maven. I tilfælde af delte mavemusklerne eller skader af anden art, vil der tages specielt hensyn til dette.

Derudover består træningen altid af kardio, som er med til at holde en høj fedtforbrænding samt forbedre konditionen.

Du skal altså være klar på, at blive stærkere, få strammet op, forbedret din kondition og blive en gladere mor og partner :)HVOR OG HVORNÅR AFHOLDES TRÆNINGEN?

Østerbro (Fælledparken):
Mandage kl 10.00-11.00 

Onsdage kl 11.00-12.00 

Holdstart: Uge 9, 2021 Vesterbro (Litauens Plads):

Tirsdage kl 10.00-11.00
T
orsdag kl 11.00-12.00

Holdstart: Uge 9, 2021HVAD ER INKLUDERET I FORLØBET?

- 6 -12 træninger a 50 min varighed

- Små hold på 8 mødre

- Træningsprogram (som kan laves ved siden af fællestræningen)

- Fokus på dig og dine behov

 
HVAD ER PRISEN?

1 ugentlige træning: 1.000 kr. pr. person 
2 ugentlige træninger: 1.600 kr. pr. person 


*Holdet oprettes først ved 4 tilmeldte

 
 
1 ugentlig
2 ugentlige
 
Mandage på Østerbro
Tirsdage på Vesterbro
Onsdage på Østerbro
Torsdage på Vesterbro
 
 
 
Vaginal
Kejsersnit
 
 
 
 
 
 
 

Line Nielsen Hedegaard

CVR.nr: 37345733

Østerbro

Copyright @ All Rights Reserved