GO

MUM-Begynderhold

#MOR & BARN TRÆNING

-TRÆNING FOR NYBAGTE MØDRE

NYT træningskoncept i GoLine!

Mor og barn- begynderhold er efterfødselstræning med fokus på kernestyrke og bækkenmuskulatur. Vi arbejder med at skabe god kontakt til bækkenbunden, men vi arbejder også med kropspænding, balance, åndedræt og mobilitet.

Hvad er

MOR OG BARN BEGYNDER?

Det er efterfødselstræning med fokus på kernestyrke og bækkenmuskulatur. Vi arbejder med at skabe god kontakt til bækkenbunden, men vi arbejder også med kropspænding, balance, åndedræt og mobilitet.

Holdet er til dig der ikke vil acceptere at du småtisser når du løber eller hopper (sjipper eller laver sprællemænd). Inkontinens er nemlig ikke et tegn på at bækkenbunden er skadet, men at den har brug for træning.

Træningen foregår indendørs og adskiller sig fra vores Mor og barn-træning, ved ikke at have samme høje puls eller samme mængde sved på panden. Træningen er stadig fleksibel, du behøver ikke at forhåndstilmelde dig, men blot dukke op. Vi bruger samme betalingssystem som til GoMum.

 

Hvem kan deltage på

MOR OG BARN BEGYNDER?

ALLE kan deltage på holdet, og allerede 4 uger efter fødslen. Holdet er for dig som gerne gerne vil starte træningen op stille og roligt, eller dig som ønsker at have mere fokus på bækken og core.

 

 

Hvor og hvornår foregår

TRÆNINGEN?

ØSTERBRO

Hvornår: Tirsdage: kl 11.00

Hvor: Idrætshuset, Gunnar Nu Hansens Plads 7 (sal 2)

 

VESTERBRO/FREDERIKSBERG

Hvornår: Onsdage kl 11.00

Hvor: Vesterbro bibliotek og kulturhus, Lyrskovgade 4 (Helgasalen, 1.sal)

 

Holdet er fleksibel, nem og effektiv 'drop-in' træning, hvor du blot behøver at booke plads én time før træningen starter. Hvis det er din første gang, skal du Du skal tilmelde nedenfor (det er GRATIS).

 

Hvad er

PRISEN?

60 kr pr. gang eller

500 kr for et 10 turs klippekort

 

*Holdet afvikles med minimum 4 deltagere

Line Nielsen Hedegaard

CVR.nr: 37345733

Østerbro

Copyright @ All Rights Reserved